In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

SIHTEERI TIEDOTTAA

Tammikuu 2011

Heipsan!

Sukuseuran jäsenmaksu on edelleen 10,00 euroa (kymmenen euroa) 30-70 v., 5,00 euroa 18-29 v ja yli 70 v vapaaehtoinen maksu.
Tämä on jäänyt merkitsemättä tilisiirtolappuun. Siinä lapussa on myös muita kohtia. Eli voi maksaa esim. kirjan samalla lapulla. Kirjoja on edelleen myytävänä. Wäyrysniitti-Juuret-kirja maksaa 60,00 euroa ja lisäksi on perittävä lähetyskuluja 10,00 euroa. Viirin saa vitosella.

Hallitus kokoontui 16.10. Jotakin uutta asiaa tuli:
1.Kotisivulle on nyt uusi osoite: www.vayryset.fi. Myös naamakirjasta löytyvät yhteystiedot.
2.Isännänviiristä puhuttiin myös. Kun se on suunniteltu ja tarjoukset valmistajilta pyydetty, voidaan sitä tilata niille, jotka haluaa sen ostaa.
3.Väyrysniitti on mielenkiintoinen, koska siinä on mm. Raija ja Taisto Väyrysen matkakertomus Amerikan sukulaisten luona käynnistä. Juhani Väyrysen esitys genetiikasta ja Maire Mannisen maalauksista kuvia.
4.Ehdotuksia seuraavan kokouksen järjestämisestä otetaan vastaan. Jos ehdottaa, niin toivotaan myös, että järjestäjät löytyvät paikkakunnalta.
5.Muistathan, että jäsenyys lakkaa jos jää kaksi vuotta jäsenmaksu maksamatta niillä, jotka ovat 18-70 vuotiaita eivätkä ole ainais- tai kunniajäseniä. Vuoden 2010 jäsenmaksuja on saamatta aika monelta. Yhdistyksen on vaikea toimia, jos rahaa ei tule.
6.Lehden taitto ja painatus maksavat nykyään niin paljon, että sukuseura päätti hankkia tulostimen ja paperia ja tulostaa Väyrysniitit. Sukuseurassa löytyy myös osaamista taitto-ohjelman käyttöön.

Toivon oikein hyvää vuotta 2011!

Eeva-sihteeri


Sihteeri tiedottaa etusivu