In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

Ilmoitukset

Helmikuu 2006
Hallituksen kokous 25.2.2006
Raija ja Taisto kutsuivat ystävällisesti meidät kotiinsa pitämään hallituksen kokousta. Saimme nauttia Raijan laittamaa ruokaa sekä kahvia ja laskiaispullia. Kiitos siitä!

Vuosi 2005 oli yhdistyksen tuloksen kannalta hyvä. Voittoa kertyi 550 euroa. Pääasiassa siitä johtuu tulos kun on säästetty kokouskuluissa.
Hallitus päätti, että vuosikokous pidetään 15.7.2006 Juuassa. Siellä on samalla Ellinpäivät. Laitapa kalenteriisi merkintä! Ensikesänä on tarkoitus jo suunnitella juhlavuoden 2008 tapahtumaa. Tietenkin myös kirja-asia on esillä. Kirjaa varten pitäisi kerätä rahaa!
Toivon oikein mukavaa kevättä!
Eeva Väyrynen

Hallituksen kokous Tampereella
Hallitus kokoontui Tampereella 15.10.05. Asioina oli mm. sukukirja, lehti ja kokouspaikat.

Jäsenasiat

Kokouksessa hyväksyttiin 7 uutta jäsentä. Entisiä ei tällä kertaa poistettu, mutta keväällä varmasti joudutaan poistamaan koska jäsenmaksuja ei ole tullut kaikilta. Toivottavasti olet muistanut asian!

Kirja

Kirjaan on henkilöiden nimiä vähintään riittävästi. Myös "lihaa" nimien ympärille olisi hyvä saada. Juttuja ja kuvia otetaan vastaan. Kirjan nimiehdotuksia voi myös lähettää. Kirjoja saattaa ilmestyä 2 koska Kestilän Väyryset voivat muodostaa oman kirjan.
Voit antaa tietoja sukukirjaan tämän linkin sivulla olevalla lomakkeella. Sukukirja

Kokouspaikat

Vuoden 2006 kokouspaikaksi kaavailtiin Juukaa. Mutta missä 20 vuoden juhla? Voi olla esim. Helsingissä jos järjestäjiä löytyy. Epävirallisesti keskustelimme myös laivaristeilystä. Mitä mieltä olette? Vai pitäisikö olla arvokas juhla jossakin sopivan tyylikkäässä paikassa?

Väyrysniitti

Lehti ilmestyy nyt syksyllä samalla joulutervehdyksenä. Siinä kerromme mm. vieraistamme Atlantin takaa.

HYVÄÄ SYKSYÄ JA TALVEA TOIVOO
Eeva

Hallituksen kokous 19.2.05

Hallitus käsitteli kokouksessaan KIRJA-ASIAA. Nyt halutaan tietää ostohalukkuus. Ennakkovarauksia saa lähettää sukuseuran postiin alla olevalla lomakkeella tai Juhani Väyryselle puh. 03-363 6425 tai Taisto Väyryselle puh. 08 516 085.

Sukuseuran rekisteristä poistetaan jäseniä, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua vuosina 2003-2004. Jäseneksi pääsee uudelleen ilmoittamalla sihteerille nimen, osoitteen ja syntymävuoden sekä maksamalla jäsenmaksun. Muutamilta henkilöiltä on posti palannut takaisin sihteerille, joten ole hyvä ja ilmoita osoitteesi jos olet muuttanut!

Vuoden 2004 tilinpäätös oli tappiollinen. Tänä vuonna, jos jäsenmaksuja saadaan vähintään saman verran kuin viime vuonna, tulee varmaan voittoa. Vuosikokoustahan ei nyt ole ja Väyrysniittikin ilmestyy joulutervehdyksen yhteydessä.

KEVÄISIN TERVEISIN JA ODOTTAVIN MIELIN
Eeva Väyrynen

Sukuseuran viiriä myytävänä

viiri
Sukuseuran viirejä voi ostaa hintaan 9 euroa/kappale. Tiedustelut sihteeriltä.

 

Talousarvio Toimintakertomus Toimintasuunnitelma