In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

Sihteerin palsta

Sihteeri tiedottaa syksy 2009

Tervehdys!

Olen koettanut laihduttaa, mutta massa vaan tahtoo tulla takaisin liian helposti. Onneksi sain tietää uuden keski-ikäisen painoindeksin määritelmän: Niin kauan kuin vaa´an lukemat näkyvät kurkkimatta, ei ole hätää.

Sukuseuran hallitus kokoontui 24.10.2009. Monia asioita päätettiin ja toisia vasta mietittiin. Oli esillä mm. seuraava vuosikokous. Jäsenasioita ja lehdentekoa käsiteltiin myös. Tulipa puheeksi facebook, tuo nykyajan foorumi.

Päätöksiä:

Kokous pidetään Helsingissä lauantaina 3.7.2010 Primulan tiloissa. Katsokaapa kalenterista jo tilaa Helsingin reissulle! Tästä lisää Väyrysniitissä ja keväällä. Hallitus päätti lahjoittaa sukuviirin kokouksessa jäseneksi liittyvälle.
Väyrysniitti joulutervehdykseen tulee runsaasti asiaa. Siihen laitetaan myös kuvia kesän 2008 juhlista. Tässä kotisivullahan niitä on enemmän.

Mietinnässä:

Nuoriso-osaston perustaminen. Lähetä ideoita. Tutkitaan myös mahdollisuutta käyttää facebookia yhteydenpidon välineenä.

Kirja:

Kirjoja on vielä saatavana. Niitä voi tilata sihteeriltä hintaan 60,00 + lähetyskulut. Pidä kiirettä sillä Wäyrysniitti – juuret – kirja on mennyt hyvin kaupaksi.

Jäsenmaksu:

Jäsenmaksua ei tarvitse nytkään korottaa. Maksun suuruus on 10,00 euroa ja nuoret 5,00 euroa. Yli 70 vuotiailla vapaaehtoinen.

Pitäkäähän huolta itsestänne ja läheisistänne!

terveisin Eeva-sihteeri


Sihteeri tiedottaa etusivu   Tammikuu 2011   Maaliskuu 2010   Syksy 2009   Toukokuu 2008   Maaliskuu 2008