In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

SIHTEERI TIEDOTTAA maaliskuu 2008

Terveiset Suomussalmelta!

Juhla

Juhlatoimikunta on kokoontunut ja tehnyt alustavan suunnitelman kesän 2008 juhla viikonloppua varten. Lauantaina 5.7. pidetään kokous Puolankajärven koulun auditoriossa klo 15.30. Illalla on tarkoitus pitää koulun ruokalassa ohjelmallinen vapaan seurustelun ilta. Jos jollakin on ohjelmaa esitettävänä, niin siellä voi vapaasti sen tehdä. Ohjelmaan kuuluu myös yhteislaulua. Lisäksi voi vain olla ja jutella.

Sunnuntain ohjelmaan kuuluu sankarihaudalla käynti ja Jumalanpalveluksessa voi käydä Puolangan kirkossa. koululla on juhlalounas ja sen jälkeen 20-vuotis juhla. Lopuksi juhlakahvit.

Juhlassa musiikkia esittävät ainakin Pentti, Matti ja Mikko Väyrynen, Annikki Lehikoinen lausuu runojaan. Lisäksi ohjelmassa on mm. juhlapuhe, historiikki ja tietenkin huomionosoituksia.
Koululle järjestämme myös näyttelytiloja. Jos sinulla on jotain esiteltävää, ilmoita sihteerille. Ensimmäisien kokousten videoista tehdään DVD. Se laitetaan pyörimään koululla sopivaan paikkaan. Sitä voi väliajalla käydä katsomassa.

Tässä on suunnittelemamme runko. Kevät niitissä lisää ohjelmasta. Toivottavasti voimme teidän avustuksellanne tehdä juhlasta mahdollisimman mukavan.

Kirja

Kirja julkaistaan juhlissa. Sitä voi ostaa jo kokouspäivänä. Nyt on tullut jo runsaasti varauksia. Se on ilahduttanut. Kirja maksaa 65 euroa.

Lehti

Seuraava väyrysniitti ilmestyy toukokuussa. Saatte laittaa sihteerille juttuja.


Sihteeri tiedottaa etusivu Tammikuu 2011   Maaliskuu 2010   Syksy 2009   Toukokuu 2008   Maaliskuu 2008