In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

SIHTEERIN PALSTA

Tältä sivulta löydät uusimman "Sihteeri tiedotaa" jutun ja alalaidasta linkit vanhempiin juttuihin.


SIHTEERI TIEDOTTAA HEINÄKUU 2012

Terveiset Suomussalmelta!

Tällä kertaa aurinkoisesta Kainuun kunnasta. Vuosikokous pidettiin Jyväskylässä ja osallistujia oli 22 henkilöä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Harri Asikainen ja sihteerinä Eeva Väyrynen.

Henkilövalintoja

Puheenjohtajana jatkaa Juhani Väyrynen Tampereelta.
Hallitukseen valittiin uudestaan Pentti Väyrynen Kemijärveltä sekä uusina hallituksen jäseninä Juhani Väyrynen Helsingistä ja Harri Asikainen Jyväskylästä. Varalle valittiin Maire Manninen Limingasta, Esko Väyrynen ja Riitta-Liisa Lehikoinen Tampereelta.
Tilintarkastajiksi valittiin Markku Kovaniemi Oulusta ja Jukka Väyrynen Kiimingistä. Varalle Sisko Väyrynen-Hämäläinen ja Esko Väyrynen Helsingistä.

Isännän viiri

Isännän viirin mallikappale oli esillä kokouksessa. Se on nyt minulla. Kokous päätti, että jokainen voi tilata itse haluamansa kokoisen viirin, mutta tilauksesta pitää ilmoittaa sihteerille. Ilmoittamisvelvollisuus johtuu mm. siitä, että viirissä on sukuseuran logo ja sillä on omat säännöt olemassa.
Hinnat ja koot ovat seuraavat:

Hinnat sisältävät alv:n.
Yhteystiedot:

Viirin värit ovat kirkkaan keltainen ja vihreä. Siinä on sukuseuran logo. Viirin kuva on Väyrysniitin joulutervehdyksessä 2011. Sen keskimmäinen versio on sovittu otettavaksi.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu pysyy edelleen samana kuin ennen: Nuoret 5,00 euroa, yli 30-vuotiaat 10,00 euroa. Satasella pääsee ainaisjäseneksi.

Juhla

Sukuseura täyttää ensi vuonna 25 vuotta. Sitä juhlitaan alustavan päätöksen mukaan 13.7.2013. Paikkaa ei ole vielä päätetty. Kokouksessa keskusteltiin esimerkiksi Oulusta.

Yhteyden pito

Toivon, että jäsenet lähettäisivät sihteerille sähköpostiosoitteita. Silloin yhteydenpito helpottuu.

Terveisin
Eeva Väyrynen
sihteeri

Petkelkatu 1 B, 89600 SUOMUSSALMI
vayryneneeva(at)gmail.com


Sihteeri tiedottaa etusivu   Kesäkuu 2012   Maaliskuu 2012   Tammikuu 2011   Maaliskuu 2010   Syksy 2009   Toukokuu 2008   Maaliskuu 2008   Juhlakokous 2008   Heinäkuu 2007