In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

SIHTEERIN PALSTA

Tältä sivulta löydät uusimman "Sihteeri tiedotaa" jutun ja alalaidasta linkit vanhempiin juttuihin.


SIHTEERIN PALSTA HELMIKUU 2013

Juhla-asiat

Sukujuhla siis järjestetään Oulun Edenissä 13.7.2013. Hallitus ja juhlatoimikunta ovat jo suunnitelleet juhlan kulkua. Juhla on tarkoitus aloittaa kahvilla klo 12,00 ja samalla esitetään ohjelman virallinen osa. Myös Amerikan suomalaiset ovat luvanneet esittää ohjelmaa siinä yhteydessä.
Noin kello puoli kaksi nousemme bussiin ja matkustamme Liminkaan. Limingasta saamme oppaan, jonka johdolla tutustumme siellä oleviin kohteisiin. Kohteita ei ole vielä varmaksi päätetty, mutta kevään aikana nekin asiat selviää ja ilmoitellaan.
Kiertoajelun jälkeen neljän maissa palaamme takaisin Edeniin ruokailemaan ja seuraamaan kevyempää ohjelmaa. Siellä meille esiintyy mm. Suomussalmen kesäteatteri näytelmien kirjoittaja ja näyttelijä Eero Schroderus. Hän esittää monologeja. Lisäksi ainakin Ilkka Maunula tekee taikatemppuja. Mukana saattaa olla myös arvontaa.
Kiertoajelusta syntyy kuluja, joten sukuseura myy siihen aikuisille 5 euron lippuja. lapset alle 15- vuotiaat pääsevät ilman vanhempiensa mukana. Sukuseura voi myydä myös ruokalippuja. Ruokailuun on ilmoittauduttava etukäteen. Tästä tulee tarkempaa tietoa kevään Väyrysniitissä ja netissä.
Jos vielä illalla haluaa harrastaa kulttuuria, on Edenin lähistöllä kesäteatteri, jossa esitetään ”Hetki lyö” näytelmää.

Toivottavasti merkitset ajan ja paikan jo kalenteriisi! Olisi mukavaa tavata juhlan merkeissä!

Kirjat

Sihteerillä on vielä muutamia kirjoja myymättä. Kirjahan maksaa 60 ja lähetyskulut 10 euroa.
Lisäksi on pieniä viirejä. Se maksaa 5 €/kpl.

Hyvää ja aurinkoista kevättalvea!

Toivoo
Eeva sihteeri

Petkelkatu 1 B, 89600 SUOMUSSALMI
vayryneneeva(at)gmail.com


Marraskuu 2012   Heinäkuu 2012   Kesäkuu 2012   Maaliskuu 2012   Tammikuu 2011   Maaliskuu 2010   Syksy 2009   Toukokuu 2008   Maaliskuu 2008   Juhlakokous 2008   Heinäkuu 2007