In English
På svenska

YHTEYDENPITOA JO VUODESTA 1988

SIHTEERIN PALSTA

Tältä sivulta löydät uusimman "Sihteeri tiedotaa" jutun ja alalaidasta linkit vanhempiin juttuihin.

SIHTEERIN PALSTA JOULUKUU 2016

Hyvää joulunalusaikaa! Lumi suli täältä Kainuustakin melkein kokonaan, mutta välillä kyllä on ollut oikein talvista. Ainakin minua paleli pari viikkoa sitten. Nyt on marraskuun 20. päivä ja vielä kuukauden päivä lyhenee. Joulun odotus on kuitenkin mukavaa kun monenlaiset jouluvalot valaisevat ulkona ja sisällä. Virpi Väyrynen jatkaa puheenjohtajana ja Harri Asikainen on valittu varapuheenjohtajaksi.

Sihteeri

Sukuseura etsii uutta sihteeriä. Tehtävistä on erillinen juttu tässä lehdessä. Sukuseuran jäseninä on varmasti monta henkilöä, jotka ovat hyviä siihen tehtävään. Esiintuloa kaivataan! Minä aloitin sihteerin tehtävät tässä yhdistyksessä 1999. Viime vuosituhannella olen aloittanut myös rahastonhoitajan tehtävät ja voin jatkaa siinä, jos tarvitaan.

Jäsenmaksu ja muut tulot

Jäsenmaksu vuosina 2017–2018 on 20 euroa ja nuorilta 10 euroa. Ei tarvitse joka vuosi muistella, jos maksat nyt 200 euroa. Silloin merkitään ainaisjäseneksi. Nyt kun kaikki kirjat ovat myyty, tulee jäsenmaksusta entistä tärkeämpi tulolähde sukuseuralle. Viirejä on vielä myytävänä. Sen saa viidellä eurolla. Lähetyskuluja tulee muutama euro lisäksi.

Aluetoiminta ja retkiasia

Sukuseuran kesän kokouksessa oli jo puhe, että olisi mukava kokoontua välivuonnakin vaikka retken merkeissä. Millainen se retki voisi olla? Milloin ja mihin tekisimme vai olisiko esimerkiksi laivaristeily? Tämä epävirallinen kokoontuminen olisi jokaisen itse kustannettava. Ehdotuksia hallitukselle voi lähettää tai kirjoittaa sukuseuran Facebook-sivulle. Toisaalta hallitus suunnitteli, että muodostettaisiin alueellista tai sukuhaaroittain omaa toimintaa. Alueille valittaisiin vastuuhenkilö, joka huolehtisi oman alueensa toiminnasta. Alueittain voi pitää omaa Facebook ryhmää tai käyttää hyväksi sukuseuran alla olevaa tapahtumasivua.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

Eeva Väyrynen
sihteeri

Petkelkatu 1 B, 89600 SUOMUSSALMI
vayryneneeva(at)gmail.com


Heinäkuu 2014   Maaliskuu 2014   Helmikuu 2013   Marraskuu 2012   Heinäkuu 2012   Kesäkuu 2012   Maaliskuu 2012   Tammikuu 2011   Maaliskuu 2010   Syksy 2009   Toukokuu 2008   Maaliskuu 2008   Juhlakokous 2008   Heinäkuu 2007